Brune lab

Chili's Hvalpe

Lyngbakken Caesar DK13059/2012

 

Lyngbakken Caesar DK13059/2012

 

Født 22.-7.-2012

Forældre:

Mor: Labedisses Candis DK08946/2008

Far: Lightbringer One Fine Day ”Bailey” KC AH05003202 (England)

 

 

Caesar har et enestående temperament. Han elsker og er elsket af alle, uanset om det er børn eller voksne. Han er aldrig aggressiv og kommer fint ud af det med andre hunde.

Apporteringsevnerne fejler ikke noget, og han er meget glad for at arbejde på vand.

Men først og fremmest er han familiens kæledægge, og han går ikke af vejen for at ligge på skødet… om end det kan være lidt anstrengende for den der sidder nedenunder ;-)

 

Caesar klarer sig flot i udstillingsringen. Desværre har vi pga ejers sygdom (kræft) ikke magtet at udstille ham i forårssæsonen i år, men regner med at komme stærkt tilbage i efteråret.

Han har indtil videre blandt andet flg. resultater:

BIR med excellent på DKKs Juleskue, BIR med excellent på skue i Nordjylland, Excellent MK Plac1. m CK DRK i Nyborg, Ecxellent MK Plac. 1 m CK DRK i Hedensted, 2 x Excellent i ÅK på DRKs racearrangement i Hasmark, Excellent ÅK DKK Fredericia og Excellent ÅK plac 2 DRK i Nyborg.

 

Sundhedsstatus:

Hofter A, Albuer 0

Øjenlysning: Intet påvist (Dyrlæge Gunnar Gram)

CNM-DNA: Fri

EIC-DNA: Fri

Nasa Parakeratose-DNA: Fri

SD2 Skeletal Dysplasi: Fri

Prcd/PRA-DNA: Fri grundet forfædres DNA

 

Caesar har et indextal på 107.

 

Desuden er vi stolte af at sige, at de af hans hvalpe, der indtil nu er røntgenfotograferet alle har A på hofter og 0 på albuer. En enkelt er endvidere blevet OCD røntgenfotograferet og også her erklæret fri.

 

Caesar har bestået brugsprøven.